Home » Поради » Заморожений фарш. Як правильно це робити? | Корисні поради

Заморожений фарш. Як правильно це робити? | Корисні поради Заморожений фарш. Як правильно це робити?

Заморожений в холодильнику фарш насправді дуже зручна річ. Його можна в будь-який час дістати з холодильника або морозильної камери, розморозити і приготувати з нього що-небудь смачненьке, наприклад соковиті котлети. Сьогодні, більшість з нас вже не роблять самі пельмені, манти, біляші, котлети та інші подібні страви з цього продукту від початку і до кінця. Ми вже давно звикли купувати готові вироби в магазині. А вдома лише нам залишається їх приготувати, в тому числі і фарш. Мало хто сам крутить м’ясо через м’ясорубку, хоча м’ясорубки зараз майже у всіх електричні, не те, що раніше. Але раніше, по-моєму, все було набагато смачніше, тому що готували все самі, починаючи від прокрутки м’яса через м’ясорубку і закінчуючи готовим виробом, наприклад, пельменями. Це було ціле таїнство. Але повернемося до нашого питання про зберігання фаршу в замороженому вигляді. Як це робити правильно?

Чим зручний заморожений фарш і як його правильно заморожувати?

Отже, щоб заморожений м’ясний фарш Ви досить легко, без особливих проблем, могли розморозити, потрібно буде заморожувати його правильно, тоненькими пластами. Щоб цього домогтися, поступаємо таким чином. Кладемо фарш в поліетиленовий пакет в невеликій кількості і потім акуратно, натискаємо на пакет долонями і формуємо прямокутну форму. Після цього прибираємо пакет в морозильну камеру. Заморожений таким способом м’ясний фарш можна досить швидко розморозити, та й зберігається він дуже компактно.

Тут потрібно сказати, що у фарш, який Ви збираєтеся зберігати в морозилці, нічого додавати не потрібно. Лук, після заморозки і потім розморожуванні стає солодкуватим і змінює свій смак. Найкраще буде і сіль (та й перець, кому подобається) і дрібно нарізану цибулю додати тільки безпосередньо перед приготуванням. Так Ваші страви, які Ви будете надалі готувати, вийдуть набагато смачніше і соковитіше.

І щоб Вам далеко не ходити за смачним рецептом (адже фарш з холодильника Ви діставати все ж коли-небудь будете), дивимося це відео і готуємо. Все тут досить просто і продукти всі ці у Вас кожен день під рукою.

І ще одне смачне відео для Вас. Готуємо і тішимо себе вкусняшки і своїх близьких і друзів.

PS Якщо стаття була Вам корисна, поділіться будь ласка їй в соціальних мережах, понажимайте на кнопочки нижче.

Також знайшли:

  • як швидко розморозити фарш
  • Заморожений фарш
  • фарш для замороження
  • як заморозити фарш
  • як розморозити заморожений фарш
  • як розморозити фарш