Home » Поради » Як приготувати “хрущовський” дріжджове тісто – Коло знань

Як приготувати “хрущовський” дріжджове тісто – Коло знань Як приготувати “хрущовський” дріжджове тісто

Anastasiya Panait

Фото © Anastasiya Panait

Основна особливість приготування “хрущовського” тесту полягає в тому, що воно підходить не в теплому середовищі, як зазвичай це відбувається з расстойкой дріжджового тіста, а в холодній, конкретніше – в холодильнику!

“Хрущовське” дріжджове тісто ще називають тестом холодного приготування або “нестаріючим”, так як воно тривалий час може зберігатися в холодильнику!

З такого тіста виходять вдалими практично всі види випічки – пиріжки, пироги, булочки, рулети, основа для піци. Воно пластичне і еластичне, дуже гладке і податливе, тому з “хрущовського” тесту виходять ідеальними дрібні вироби та прикраси для пирогів, короваїв.

Готові вироби з тіста холодного приготування м’які, повітряні, дуже смачні, з найтоншою золотистою скоринкою!

Дана кількість інгредієнтів розрахована на приготування двох порцій “хрущовського” тесту загальною вагою близько 1200 грам.

Нам знадобиться:

    глибока миска віночок пакети із застібкою-слайдером

Матеріали:

    пшеничне борошно цукор сіль курячі яйця вершкове масло сухі дріжджі молоко

Покрокова інструкція, Як приготувати “хрущовський” дріжджове тісто:

Також знайшли:

  • дріжджове тісто з холодильника
  • дріжджове тісто в холодильнику
  • дріжджове тісто холодного приготування
  • дріжджове тісто в холодильник
  • рецепт тіста для пирогів яке підходить на холоді
  • тісто яке з холодильника
  • хрущовські пиріжки