Home » Поради » Як приготувати відбивні зі свинини на сковороді – 4 рецепта готування смачних і соковитих свинячих відбивних – Onwomen. ru

Як приготувати відбивні зі свинини на сковороді – 4 рецепта готування смачних і соковитих свинячих відбивних – Onwomen. ru Як приготувати відбивні зі свинини

Свинина – багате джерело тваринних білків. У цьому виді м’яса дуже багато корисних амінокислот, заліза, цинку. Свинина засвоюється дуже легко і, крім цього, готується достатньо швидко.

Розглянемо кілька цікавих рецептів з приготування відбивних зі свинини.

Рецепт: класичні свинячі відбивні

Їх вміє готувати кожна господиня. Блюдо з упевненістю можна вважати самим популярним і улюбленим серед чоловіків.

Для приготування класичних свинячих відбивних нам знадобиться 400 грамів нежирної свинини (вирізка), 2 яйця курячих, пучок свіжої зелені, суміш приправ (перець чорний, червоний, білий), панірувальні сухарі (можна замінити манною крупою), щіпка солі, масло рослинне.

Свинину обмиваємо під теплою водою, даємо рідини стекти. Ріжемо скибочками товщиною близько 2 см. Для додання готовим відбивних м’якості і ніжності кожен шматочок гарненько відбиваємо. Щоб не забризкати кухонне начиння шматочками м’яса, кожну скибочку свинини поміщаємо в поліетиленовий пакетик і після цього відбиваємо дерев’яним молоточком з двох сторін. Отримані заготовки натираємо сіллю і сумішшю приправ. У глибоку мисочку насипаємо панірувальні сухарі, в іншому посуді збиваємо яйця. По черзі порції м’яса опускаємо спочатку в яйця, а потім в панірувальні сухарі. Шар сухарів не повинен бути занадто товстим, інакше м’ясо буде дуже сухим. На прогріту сковороду наливаємо рослинне масло. Викладаємо відбивні. Обсмажуємо на середньому рівні полум’я до золотистого рум’янцю (5-7 хвилин). Готові відбивні поміщаємо на тарілку. Посипаємо зеленню.

Рецепт: відбивні зі свинини з сиром і томатами

Як відомо, свинина добре поєднується з сиром і томатами. Пропонуємо вашій увазі рецепт № 2: медальйони зі свинини з сиром і томатами .

Для втілення рецепта в життя знадобиться 500 грам шийної частини свинини (саме це м’ясо має найбільшої м’якістю і ніжністю), 0,5 кілограма свіжих томатів, 150 грамів твердого сиру, зелень, перець чорний і червоний, майонез.

Сир натираємо на дрібній тертці. Томати моєму, обсушуємо рушником, нарізаємо тоненькими кружальцями. Свинячу шию нарізаємо шматочками середнього розміру і товщиною близько 1 см. Відбиваємо кожну скибочку з обох сторін, перчимо, солимо, обсмажуємо з однієї зі сторін. Викладаємо кожну відбивну на маслом промазаний деко, причому вгору підсмаженої стороною. Зверху м’ясо змащуємо тоненьким шаром майонезу. На кожен м’ясної скибочку кладемо кружечок помідора. шар майонезу, засипаємо все сиром. Деко з м’ясом поміщаємо в прогріту духовку. Через півгодини відбивні викладаємо у велике блюдо, прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре або консервований горошок.

Рецепт: свинячі відбивні з начинкою з шинки

Всього один інгредієнт може змінити смак страви радикальним чином. У даному випадку цим інгредієнтом є шинка.

Для приготування страви знадобиться 0,5 кілограма свинини, 200 грамів шинки, пучок зеленої цибулі, трохи сиру (для посипання), рослинне масло, сіль, майонез, перець.

М’ясо поділяємо на 5 шматочків, кожен добре відбиваємо дерев’яним молотком. Заготовки з м’яса перчимо, що не солимо, так як шинка і сир дадуть блюду потрібну кількість солі. Підготовлене м’ясо обсмажуємо до рум’янцю і перекладаємо на жарильний деко, зверху змащуємо майонезом. Готуємо начинку. Шинку нарізаємо маленькими кубиками, подрібнюємо зелений лук, все змішуємо. Поверх м’яса викладаємо шинку з цибулею, а зверху щедро посипаємо сиром, тертим на дрібній тертці. Відбивні з шинкою поміщаємо в духовку, через 10 хвилин дістаємо, додаємо ще трохи сиру. Запікаємо відбивні ще 5-10 хвилин. Страва готова! Можна подавати разом з картопляним пюре або гречаною кашею.

Рецепт: відбивні у вершковому соусі

Смак груші, яким володіє соус, додасть готовому блюду неповторний і вишуканий смак. Такі відбивні підійдуть для святкового столу.

Як інгредієнти знадобиться пів кілограма свинини, 50 грамів вершкового масла, мелений перець, сіль. Для приготування вершкового соусу потрібно взяти 1 свіжу грушу, 1 цибулину, 1 склянку вершків, 50 грамів білого сухого вина, чебрець.

М’ясо промиваємо, обсушуємо, нарізаємо на невеликі скибочки. Відбиваємо молотком, перчимо з двох сторін. Обсмажуємо в сковороді на олії до появи рум’янцю, викладаємо на красиве і велике блюдо. Готуємо соус. Для цього нарізаємо цибулю на маленькі шматочки, очищаємо грушу від насіння і подрібнюємо в блендері. Лук обсмажуємо в м’ясній рідини, додавши трохи чебрецю. Додаємо до нього вино, грушу, вершки, тушкуємо 10 хвилин. Отриманим соусом поливаємо готові відбивні і подаємо їх до столу. Приємного апетиту!

Ось такі чудові страви можна приготувати з свинини. Всі вони схожі, але смак у кожного свій. Готуйте з задоволенням!

Також знайшли:

  • як жарити відбивні
  • відбивні рецепт
  • як приготувати відбивні
  • рецепт відбивних
  • відбивні з свинини
  • Як смажити відбивні
  • свинячі відбивні
  • як готувати відбивні
  • відбивні зі свинини
  • як приготувати відбивну

_0.31MB/0.00210 sec