Home » Поради » Як приготувати соковиті котлети з яловичини?

Як приготувати соковиті котлети з яловичини? Як приготувати соковиті котлети з яловичини?

Про котлети вже написано – переписано, і чого тільки з ними не придумано. Але виявляється є ще рецепти дивовижні по своїй простоті і практичності, корисності і смакота. Ось один з них – м’які, соковиті котлетки з яловичини.

Що потрібно для котлет: 500 грам яловичого фаршу, половинка білого батона, трохи молока, три яйця, дві великі цибулини, 30 грам замороженого (з холодильника) вершкового масла, сіль, чорний мелений перець, улюблені приправи і спеції.

Як можна дрібніше накришити цибулю. Батон нарізати скибочками, замочити в молоці і злегка віджати. Змішати цибулю і батон з фаршем, покласти сіль, спеції і приправи, поперчити, додати одне яйце. Добре вимішати фарш і покидати його про обробну дошку або об стіл. Так фарш добре зліплений і при смаженні котлети не розвалиться.

Два яйця збити з ложкою молока, посолити і поперчити. Масло нарізати невеликими шматочками. Взяти шматочок фаршу, зробити з нього корж і в середину покласти шматочок масла. Зліпити котлетку, вмочити в яйце і обсмажити в рослинній олії з усіх боків.

Готові котлетки скласти в каструлю, влити трохи водички і тушкувати під кришкою 5 – 10 хвилин на маленькому вогні.

підбираємо кращі рецепти.

_0.3MB/0.00287 sec