Home » Поради » Як приготувати нутеллу в домашніх умовах. Готуємо ласощі своїми руками | ЯК ЗРОБИТИ

Як приготувати нутеллу в домашніх умовах. Готуємо ласощі своїми руками | ЯК ЗРОБИТИ Як приготувати нутеллу в домашніх умовах. Готуємо ласощі своїми руками

Приготувати шоколадну пасту нутеллу своїми руками і ласувати нею, знаючи, що в ній не міститься ні грама харчових добавок – досить приваблива і корисна ідея.

Домашня Нутелла

Чим особисто мені подобається Нутелла, так це тим, що цю шоколадну пасту можна використовувати в якості начинки або солодкого покриття для переважної кількості кулінарних виробів та випічки. Домашні торти, пироги, тістечка, еклери, вафлі, оладки, млинці – ось неповний перелік шедеврів домашньої кухні, яким додавання Нутеллою додасть неповторний смак і особливу родзинку.

В кінці-кінців, цю домашню шоколадну пасту можна просто намазувати на скибочку свіжого хрусткого батона або білого хліба.

Головною ж перевагою домашньої Нутеллою від шоколадної пасти з такою ж назвою, купленої в супермаркеті. є абсолютна гарантія того, що в ній відсутні барвники, консерванти, ароматизатори та підсилювачі смаку, тому ласувати нею сміливо можна як дорослим, так і дітям.

Змішування інгредієнтів

Поєднавши в мисці або невеликій каструльці 1 склянка цукру з 1 столовою ложкою пшеничного борошна і 2 столовими ложками какао, необхідно додати до них 1 стакан молока. Молоко. щоб уникнути утворення грудочок, потрібно вливати невеликими порціями, постійно перемішуючи при цьому отриману суміш.

Якщо ж грудочки таки утворилися, не біда – надати однорідність майбутньої шоколадної пасти можна за допомогою блендера або міксера.

Варка

Поставивши посуд з приготовленою сумішшю на слабкий вогонь і невпинно перемішуючи, слід довести її до кипіння. Додавши до вмісту каструльки 100 г вершкового масла і виставивши силу вогню після закипання продукту на мінімально можливе значення, необхідно варити нутеллу до тих пір, поки вона не загусне. Зазвичай для цього потрібно від 5 до 10 хвилин.

Якщо в процесі варіння додати до підготовлюваного блюда 100 г подрібненого арахісу, кінцевий продукт за своїми смаковими якостями стане не відрізняється від магазинної Нутеллою.

Залишилося остудити приготоване ласощі і перекласти його в скляну банку з кришкою.

Насолоджуйтесь неповторним смаком шоколадної пасти, приготовленої своїми руками! Приємного вам апетиту!

Також знайшли:

  • як зробити нутеллу
  • як приготувати нутеллу
  • як зробити домашню нутеллу
  • як зробити нутеллу домашніх умовах
  • як зробити нутелу
  • як варити нутелу
  • Як зварити нутелу
  • як зварити нутеллу
  • як приготувати нутелу
  • як варити нотелу

_0.3MB/0.00258 sec