Home » Поради » Як приготувати млинці? – Цікаве – Релакс!

Як приготувати млинці? – Цікаве – Релакс! Як приготувати млинці?

Питання «як приготувати млинці?» традиційно виникає у молодих господинь напередодні Масляного тижня.

Млинці найчастіше готують на кисломолочних продуктах, тому варто розглянути рецепт з використанням молока. Зробити це не так вже й складно.

Блін – це товсте, щільне виріб з тіста, яке може бути замішано на жирному молоці, сметані, гречаної борошні, дріжджах.

Млинці на молоці виходять легкозасвоюваними, м’якими, ніжними, їх можна згортати і фарширувати. Наведений нижче рецепт є стандартним. Ви отримаєте 15-20 млинців. У рецепт можна вносити авторські зміни.

Замішуємо тісто

Підготуйте необхідні продукти: два яйця, 0.5 л молока, склянка борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, ложку цукру, сіль.

Візьміть молоко і яйця кімнатної температури. Яйця перемішайте з цукром і сіллю. Від кількості яєць залежить щільність тесту, тому два-три яйця – оптимальний варіант.

Залийте в ємність з яєчною субстанцією молоко. Повільно додайте борошно, яку попередньо варто просіяти через ситечко. Одночасно помішуйте віночком щоб уникнути грудочок. Борошно необхідно досипати до тих пір, поки тісто не стане схожим на сметану.

Додайте рослинне масло і гарненько розмішайте субстанцію, щоб у момент смаження млинці не приставали до сковороди.

Тісто готове!

Млинці можна готувати з різними начинками

Для випікання насамперед необхідно ретельно прожарити сковорідку незалежно від її поверхні. Змастіть сковороду рослинною олією. Пам’ятайте, що це робиться лише одного разу перед початком приготування. Млинці слід пекти на повільному вогні. І, пам’ятайте, що млинці печуться, а не смажаться.

Ополоником виливаємо деяку частину тесту на розпечену сковороду. Робити це потрібно дуже швидко, інакше млинець вже встигне схопитися.

Перша сторона печеться близько двох-трьох хвилин. Дерев’яною лопаткою перевертаємо млинець і печемо ще близько трьох хвилин. Викладаємо млинець на блюдо і змащуємо вершковим маслом.

_0.3MB/0.06115 sec