Home » Поради » Як приготувати гусака, запеченого в духовці: Рецепт з фото – На другий

Як приготувати гусака, запеченого в духовці: Рецепт з фото – На другий

Як приготувати гусака, запеченого в духовці: Рецепт з фото – На другий Як правильно підготувати гусака для запікання

Як правильно підготувати гусака для запікання . Кожній господині хочеться, щоб гусак, запечений в духовці. вийшов смачним, а для цього потрібно правильно його підготувати до такого процесу. Підготувати гусака не складно, але часу піде багато. Так що гусака треба купувати за тиждень для готування. Якщо Ви купили замороженого гусака. то розморожувати його треба на нижній полиці в холодильнику ну де то добу півтора. Ну а якщо купили свіжий НЕ заморожений, то якщо є нутрощі, краще все випатрати. Ну а для подальшого процесу знадобиться багато терпіння. Гуся кладемо на стіл і пінцетом акуратно виймаємо залишки пір’я, якщо вони є. А якщо ні, то це ще краще. Далі беремо ножиці і відрізаємо крильця. Потім гострим ножем видаляємо жир. Потім беремо шампур і проколюють шкіру, не зачепивши м’яса, на ногах і де вони з’єднуються з тулубом. Далі ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Після того як водам закипіла, опускаємо гусака шей вниз і тримаємо так хвилинку, потім виймаємо, чекаємо коли закипить знову і опускаємо тільки вже хвостом вниз на одну хвилинку. Воду, яка потрапила всередину, зливаємо і обсушуємо гусака з усіх боків і всередині. Ну і потім натираємо сумішшю з перцю і солі, залишаємо дня два для просочення. Це для того щоб гусак при запіканні вийшов золотавим і смачним. Ну от Ви і дізналися як правильно готувати гусака для запікання

Гусь, запечений в духовці: Рецепт з фото

Гусь, запечений в духовці . виходить неймовірно смачним і дуже ніжним. Щоб приготувати гусака, запеченого в духовці . нам знадобиться тушка гусака, кілограм яблук, 200 г чорносливу, перець і сіль. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого в духовці. Для початку промиємо, видалимо зайвий жир і обсушимо. Видаливши шию, стравохід і натираємо сумішшю з перцю і солі і всередині, і зовні. Далі яблука моєму і розрізаємо на чотири частини. Чорнослив замочуємо хвилин на п’ятнадцять в киплячій воді. Далі тушку гусака наповнюємо яблуками і чорносливом, потім всі отвори зашиваємо ниткою. Потім загортаємо гусака в кілька шарів фольги і прибираємо в холодильник на добу. Потім гусака ставимо в розігріту духовку до 200С на півгодини, далі зменшуємо температуру до 160С і запікаємо гуся години дві. Через дві години дістаємо гусака з духовки розрізаємо і розкриваємо фольгу і ставимо назад в духовку при цьому температуру додаємо до 220С і запікаємо поки гусак не отримає золотисту скориночку. Готового гусака, запеченого, в духовці перекладаємо на блюдо, накриваємо рушником і даємо трохи постояти перед подачею до столу. Ну і все гусак, запечений в духовці готовий.

Гусь, запечений у рукаві: Рецепт з фото

Гусь, запечений у рукаві – соковите і ароматне блюдо. Приготувати гусака, запеченого в рукаві не так вже й складно. Нам тільки знадобиться гусак, рукав для запікання, печінка гусяча, 100 грам панірувальних сухарів, одне яйце, 100 грам молока, сіль, спеції, зелень, олія рослинна. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого в рукаві. Для початку зробимо начинку, а для цього змішаємо гусячу печінку, пропущену через м’ясорубку, зелень дрібно нарізана, грам сто панірувальних сухарів, стільки ж молока, вбиваємо яєчко, солимо і добре перемішуємо і залишаємо осторонь для того щоб начинка просочилася молоком. А ми поки займемося гусаком. Для початку натремо його маринадом приготований з 80 грам соєвого соусу і соняшникової олії, 20 грам цукру, приправи і гірчиці. І так натерли маринадом гусака. потім залишаємо його на кілька годин для просочення. Після того як гусак просочився, начиняє його приготовленої начинкою. Отвір зашиваємо ниткою. Перекладаємо гусака в рукав. зав’язуємо кінці рукава і ставимо в розігріту духовку до 180С на сорок хвилин. Через цього часу. Виймаємо гусака, в рукаві і проколюємо рукав в декількох місцях виделкою, а потім назад в духовку і зменшуємо вогонь до 160С, залишаємо гусака. запікатися в рукаві ще годину. Готового гусака, запеченого в рукаві. виймаємо, розрізаємо рукав, перекладаємо гусака на блюдо. Прикрашаємо зеленню і до столу. Ну і все гусак, запечений у рукаві готовий.

Гусь, запечений у фользі: Рецепт з фото

Гусь, запечений у фользі – страва дуже смачне і ароматне. Щоб приготувати гусака, запеченого у фользі . нам знадобиться гусак, п’ять яблучок, перець чорний, сіль, масло рослинне. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого у фользі. Для початку гусака промиємо, обсушимо і натремо сумішшю з перцю і солі. Моєму яблука, режим скибочками і очищаємо від серцевини. Потім беремо гусака і фаршируємо яблуками через отвір, потім цей отвір зашиваємо. Далі беремо деко, стилем на нього фольгу, викладаємо гусака і поливаємо маслом. Фольгу акуратно загортаємо і ставимо в розігріту духовку до 200С до повної готовності. Потім фольгу розгортаємо, ставимо назад в духовку, поки не з’явиться золотава скоринка. Готового гусака, запеченого у фользі. виймаємо з фольги і перекладаємо на фольгу. Ну і все гусак, запечений у фользі готовий.

Гусь, запечений з яблуками: Рецепт з фото

Гусь, запечений з яблуками – відмінне блюдо для святкового столу. Приготувати гусака, запеченого з яблуками . не важко і не займе багато часу. Для цього нам тільки знадобиться гусак. чотири яблука, сіль, перець, соняшникову олію. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого з яблуками. Для початку гусака гарненько промиємо, а потім повністю натираємо сумішшю з перцю і солі. Яблука миємо й ріжемо на дольки, потім цими часточками наповнюємо гусака. Отвір зашиваємо і кладемо на змащений маслом деко. А потім ставимо в розігріту духовку до 200С на дві години. Періодично зиркаємо і поливаємо виділився жиром. Готового гусака, запеченого з яблуками. перекладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Ну і все гусак, запечений з яблуками готовий.

Гусь, запечений з картоплею: ??Рецепт з фото

Гусь, запечений з картоплею . виходить ніжним і ароматним. Щоб приготувати гусака, запеченого з картоплею . нам знадобиться тушка гусака, два кілограми картоплі, головка часнику, 100 грам майонезу, сіль, спеції і перець мелений. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого з картоплею. Для початку гусака промиємо і обсушимо, потім натремо соусом з часнику, пропущеного через землянку змішаний з майонезом, сіллю і спеціями. Далі гусака кладемо на деко, а навколо розкладаємо очищений і помиту картоплю, нарізану часточками. Гуся з картоплею ставимо в розігріту духовку до 200С, попередньо закривши фольгою. Запікаємо гусака з картоплею близько години, потім прибираємо фольгу і ще хвилин двадцять запікаємо до золотистої скоринки. Готового гусака, запеченого з картоплею. перекладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Ну і все гусак, запечений з картоплею готовий.

Гусь, запечений з гречкою: Рецепт з фото

Гусь, запечений з гречкою – страва з чудовим смаком і з дивовижним ароматом. Приготувати гусака, запеченого з гречкою не важко. Нам тільки знадобиться тушка гусака, 300 грам гречки, 300 грам печериць, три цибулини, 40 грам вершків, 20 грам меду, 20 грам гірчиці, 20 грам рослинне масло, половина лимона, 100 грам білого вина, перець і сіль. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого з гречкою. Для початку гречку промиваємо, цибуля очищаємо і нарізаємо півкільцями. Гриби замочуємо години на два, а потім порізати. Лук з грибами обсмажуємо в олії до готовності. Туди ж вливаємо вершки, солимо, перчимо і прогріваємо хвилин десять. Лук з грибами і вершками змішуємо із заздалегідь відвареної гречкою. Далі промиваємо гусака. видаляємо зайвий жир, виймаємо тельбухи. Режим їх і змішуємо з отриманої гречаної масою. Отриманою начинкою начиняє гусака. Отвір зашиваємо. Потім беремо, половина лимона вичавлюємо сік і змішуємо з гірчицею, медом і вином. Перемішуємо і вийшла сумішшю змащуємо гусака. Підготовленого гусака з гречкою кладемо на деко, обливаємо залишками суміші і ставимо в розігріту духовку до 200С години на три. Через кожні двадцять хвилин поливаємо гусака соком, що виділився. Готового г уся, запеченого з гречкою. викладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Ну і все гусак, запечений з гречкою готовий.

Гусь, запечений із квашеною капустою: Рецепт з фото

Гусь, запечений із квашеною капустою . виходить з незвичайним смаком, який сподобається Вам і Вашим гостям. Щоб приготувати гусака, запеченого з квашеною капустою . нам знадобиться гусак, 50 грам вершкового масла, кілограм квашеної капусти, 150 грам копченої грудинки, дві цибулини, чотири яблучка, сіль, цукор. І так приступаємо до приготування гусака, запеченого з квашеною капустою. Для початку квашену капусту наріжемо дрібно, вичавимо сік і ставимо тушкувати, поки капуста не стане м’якою. Далі до капусти додаємо обсмажений шматочками шпик, подрібнений і обсмажену цибулю, яблука нарізані кубиками, а на смак додаємо цукор. Гуся промиваємо і обсушуємо, потім натираємо сіллю і начиняє капустою, отвір зашиваємо, викладаємо на деко, грудкою вгору. Підливаємо трохи води. І ставимо в духовку, розігріту до 200С. Запікаємо гусака з капустою до готовності. Тільки через кожні півгодини поливаємо соком, що виділився гусака. Готового гусака, запеченого з квашеною капустою. перекладаємо на блюдо і подаємо до столу з картоплею. Ну і все гусак, запечний з квашеною капустою готовий.

Запечений гусак в духовці виходить дуже смачним і відмінною золотистою скоринкою. Приготувати запеченого гусака в духовці не так вже й складно. Тільки знадобиться тушка гусака, три головки цибулі, два кореня селери, один шавлія, один лимон, 100 грам вершкового масла, 10 грам солі. І так приступаємо до приготування запеченого гусака в духовці. Для початку гусака промиваємо, а потім кладемо в усередину дрібно нарізану продуктів – цибулю, лимон, шавлія і селеру. У шкірці робимо пару проколів виделкою, потім натираємо тушку гусака сіллю і ретельно промазуємо вершковим маслом розтопленим. Потім гусака перекладаємо на решітку, а під неї ставимо деко. А тушку гусака закриваємо фольгою. Запікаємо гусака в духовці. де то години три. За двадцять хвилин до закінчення запікання знімаємо фольгу і запікаємо до золотистої скоринки. Готового запеченого гусака залишаємо в духовці ще хвилин на тридцять (духовка вимкнена), щоб трохи відпочив. Ну а потім перекладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу з будь-яким гарніром. Ну і все запечений гусак в духовці готовий.

Також знайшли:

  • гуска запечена в рукаві
  • гуска запечена в рукаві з картоплею
  • запечений гусак
  • як запекти гуску
  • печена гуска в рукаві
  • як приготувати гуску
  • гуска в рукаві
  • як приготувати гуся
  • як запекти гуску в духовці
  • гуска в духовці