Home » Поради » Як приготувати булочки з дріжджового тіста зробленого холодним способом?

Як приготувати булочки з дріжджового тіста зробленого холодним способом? Як приготувати булочки з дріжджового тіста зробленого холодним способом?

Булочки з начинкою готують із дріжджового, листкового та інших видів тіста. Тісто готують по-різному. Даний рецепт передбачає приготування дріжджового тіста холодним способом.

Інгредієнти:

Вода тепла – половина склянки;

Дріжджі – сто грамів;

Молоко – півлітра;

Яйце куряче – дві штуки;

Цукор-пісок – три супових ложки;

Сіль – одна супова ложка;

Олія – ??один стакан;

Борошно – 1800 мілілітрів.

Начинка: сир, яблука з корицею та інші.

Хід приготування:

Спочатку потрібно вилити півсклянки теплої води, додати до неї цукор-пісок (1 чайну ложку), дріжджі, все добре розмішати, потім дати постояти хвилин десять або п’ятнадцять.

У миску треба налити молоко тепле, вбити яйця курячі (вони повинні бути кімнатної температури), цукор-пісок, додати сіль і масло рослинне, перемішати і вилити дріжджову масу. Потім додати борошно і замісити тісто.

Миску з тістом потрібно прикрити зверху серветкою і поставити на холод на тридцять чи сорок хвилин.

Після цього тісто придатне для випікання. Його потрібно розділити на порційні шматки і сформувати булочки з начинкою.

Після цього викласти булочки на деко і поставити випікатися на тридцять хвилин, температура – двісті градусів.

Приємного апетиту!

підбираємо кращі рецепти.

_0.3MB/0.00390 sec