Home » Поради » Як приготувати біляші » Як приготувати | Кулінарні рецепти приготування страв

Як приготувати біляші » Як приготувати | Кулінарні рецепти приготування страв Як приготувати біляші Як приготувати біляші

Біляші ми знаємо дуже давно, так як їх повсюдно продають у кіосках, бабусі на базарі і т. д. Але мало хто знає, що ці пиріжки татарського походження і походять від слова «перемячі», що означає невеликий смажений пиріжок із звичайного або дріжджового тіста з м’ясною начинкою. Але беляш відрізняється від перемячі тим, що перший смажать на сковороді, а другий у фритюрі. Сам беляш, користується величезною популярністю серед всіх м’ясних випічок і не дарма. Він дуже смачний і ситний, всього пару таких можуть швидко вгамувати голод. Отже, давайте перейдемо до справи і розберемо рецепт приготування біляші.

Для приготування тіста :

Сіль – 0,5 ч. Ложки.
Яловичина – 500 грам; Цибуля – 1-2 середні; Вода 100 мл; Сіль, перець; Рослинна олія.
Як приготувати беляш .

Ріжемо яловичину кубиками, а потім пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею. Замішуємо тісто і розгортає з нього товсту «ковбасу», яку поділяємо на 12 рівних частин. Розкачуємо з них кульки і відкладають хвилин на 10 настоятися. Смажимо на розпеченій сковороді до одержання рум’яDої скоринки відкритою стороною вниз. Потім перевертаємо і смажимо до повної готовності. Якщо ви натиснете злегка на готовий беляш лопаткою, то з нього повинно витекти трохи соку – готовий до вживання.

Калорійність одного біляші становить 225 Ккал на 100 грам.

Також знайшли:

  • пиріжки як на базарі
  • жарені пиріжки як на базарі
  • смажені пиріжки як на базарі
  • Рецепт пиріжків як на базарі
  • Пиріжки як на базарі рецепт
  • рецепт базарних пиріжків
  • Беляши що продають
  • жарені біля
  • жарені пиріжки як
  • Рецепт тіста для пиріжків як на базарі в ларьках