Home » Поради » Як правильно різати цибулю? / Кулінарія / SkillVille

Як правильно різати цибулю? / Кулінарія / SkillVille

Як правильно різати цибулю? / Кулінарія / SkillVille Як правильно різати цибулю?

Сьогодні я покажу вам невеличкий майстер-клас присвячений кулінарному мистецтву. На цей раз ми ріжемо цибулю!

Різати цибулю легко і без сліз – не так складно, як здається на перший погляд.

Крок 1. Ніяких сліз

Перед тим як приступати до роботи,

я дам вам кілька порад:

1. Покладіть цибулю в морозилку, приблизно за 15 хвилин до початку роботи. Холодний цибуля не такий зухвалий, як теплий.

2. Очищену цибулю, можна також охолодити – поклавши його в миску з холодною водою хвилин на 5.

3. Якщо у вас є можливість, присуньте обробну дошку (на якій будете різати цибулю) ближче до витяжки. Адже сльози у нас викликають випаровуються пари.

У цій справі – головне не пошкодити пальці. Їх слід розташувати, як показано на фото. І взагалі, так варто різати будь-який овоч або фрукт.

Крок 3. Починаємо різати

Беремо нашу цибулину, відрізаємо хвостик, очищаємо і кладемо в миску з холодною водою на 5 хвилин (для того щоб потім при різанні було менше сліз).

Крок 5. Техніка шинкування

Загрузка...

Спочатку ріжемо цибулю уздовж на смужки. Ширина смужок залежить від того, якого розміру Вам потрібен лук у підсумку. Якщо зовсім дрібно нашатковану, то смужки – вузькі, якщо більш крупно-нашатковану, то і смужки – ширше.