Home » Поради » Вчимося правильно готувати бурий рис / / KP. RU

Вчимося правильно готувати бурий рис / / KP. RU Вчимося правильно готувати бурий рісКомментаріі: 5

Як ми вже з’ясували, бурий рис – це ніщо інше, як недоочищеними звичайний рис (читайте «Вся правда про буром рисі або чому бідні індуси живуть довше багатьох).

Цей продукт надзвичайно корисний, оскільки в ньому містяться:

Усі вітаміни групи В

З’єднання заліза

Тонизирующие і стимулюючі речовини

Життєво необхідні мікроелементи, такі як калій і натрій, причому саме в тій пропорції яка дозволяє тримати в нормі кислотно-лужний баланс

Рослинний білок

Але ті, хто намагався його приготувати вдома, напевно зіткнулися з такою проблемою: скільки бурий рис не вари, а він все одно залишається жорстким.

Вся справа в тому, що залишилася на ньому Висівкоподібний оболонка не дає йому зваритися так само швидко, як звичайною крупі. І для того, щоб у вас вийшло блюдо не тільки дієтичне, але і смачне, необхідно дотримуватися деякі умови:

1. Приступаючи до варінні рису, попередньо замочуємо його на ніч у холодній воді.

2. Потім воду зливаємо, рис промиваємо і закладаємо його варитися теж в холодну воду.

4. Промитий рис знову закладаємо в холодну воду і варимо тепер уже 15 хвилин.

5. Знімаємо з вогню, щільно укутуємо каструлю ковдрою і в такому стані доводимо до готовності.

6. Щоб уникнути всіх попередніх проблем – придбайте собі спеціальний пристрій – рисоварку. У ній ви приготуєте бурий і будь-який інший рис без зайвого клопоту.

_0.72MB/0.00775 sec