Home » Поради » Скільки смажити фарш. Як правильно смажити фарш. Час обсмажування фаршу. На якому вогні смажити фарш. Як зробити фарш

Скільки смажити фарш. Як правильно смажити фарш. Час обсмажування фаршу. На якому вогні смажити фарш. Як зробити фарш

Скільки смажити фарш. Як правильно смажити фарш. Час обсмажування фаршу. На якому вогні смажити фарш. Як зробити фарш. Скільки смажити фарш

Рослинна олія – ??2 столових ложки

Сіль і перець – за смаком

Як приготувати макарони по-флотськи

1. Фарш, якщо заморожений, розморозити.

2. Ріпчасту цибулю почистити і дрібно порізати

.

3. Цибулю і фарш викласти в миску і добре пом’яти.

4. Посолити і поперчити фарш.

5. Розігріти сковорідку, налити масло, викласти фарш з цибулею і смажити його, помішуючи, 15 хвилин.

6. Зварити макарони. злити воду через друшляк, додати макарони до фаршу, перемішати і смажити ще 5 хвилин на середньому вогні.

Скільки зберігати фарш

Свіжий НЕ заморожений фарш зберігати не більше 12 годин в холодильнику. Якщо фарш не планується готувати найближчим часом, його слід прибрати в морозилку – там він буде зберігатися місяць при температурі нижче -12 градусів і 3 місяці при температурі нижче -18 градусів.

Як посмажити фарш з овочами

Продукти

Фарш свинячо-яловичий – 300 грам

М’ясний бульйон – 400 мілілітрів

Ріпчасту цибулю – 3 голови (250-300 грам)

Морква – 350 грам (3 штуки)

Картопля – 500 грам (4-5 штук)

Заморожений зелений горошок – 150 грам

розледачіє петрушки – 1 пучок

Томатна паста – 1 столова ложка

Сливки – 100 мілілітрів

Перець чорний мелений – 1 чайна ложка

Паприка – 2 чайні ложки

Кайенский перець – 1 чайна ложка

Сіль – 1 столова ложка без гірки

Рослинна олія – ??3 столових ложки

Як приготувати цибульний фарш з овочами

1. Зелений горошок дістати з морозильної камери, дати йому розморозитися протягом півгодини.

2. 4 картоплини і 3 моркви очистити, вимити й нарізати невеликими кубиками.

3. Лук очистити і нарізати півкільцями.

4. Розігріти сковорідку на середньому вогні.

5. Налити на сковорідку масло.

6. Викласти цибулю, смажити його 5 хвилин, регулярно перемішуючи.

7. Додати на сковорідку фарш і 200 мілілітрів бульйону, тушкувати все це протягом 15 хвилин.

8. Додати на сковорідку моркву і картоплю, тримати на сковорідці 5 хвилин, помішуючи.

10. Посипати фарш з овочами 1 чайною ложкою перцю, 2 столовими ложками паприки, влити 1 столову ложку томатної пасти і перемішати.

11. Накрити сковорідку кришкою, тушкувати 10 хвилин при регулярному помішуванні.

12. Всипати в сковорідку зелений горошок, перемішати і тушкувати ще 10 хвилин.

Загрузка...

Подавати фарш з овочами, посипавши рубаною петрушкою і полив вершками.

Також знайшли:

  • скільки тушити фарш
  • скільки хвилин тушити фарш