Home » Поради » Рецепт приготування – Карпаччо з яловичини

Рецепт приготування – Карпаччо з яловичини рецепт приготування

Карпаччо з яловичини . Beef Сarpaccio

Тонко нарізане філе яловичини з листям руколи, печерицями, Пармезаном і соєвим соусом

кафе Ла Чіполла – La Cipolla cafe

найсмачніша піца в Москві

Як приготувати карпаччо з яловичини

інгредієнти:

    60 гр – Вирізка з яловичини 10 гр – Сир Пармезан 10 гр – Салат Рукола 5 гр – Шампіньйони 15 мл – Масло оливкова 5 мл – Соєвий соус 5 мл – Лимонний сік Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування

Охолоджену яловичу вирізку промити, просушити і очистити від плівок. Потім яловичу вирізку згорнути у вигляді рулету і упакувати в харчову плівку. Потім яловичу вирізку помістити в морозильник, до повного замерзання.

Листя руколи перебрати, промити і просушити. Потім листя руколи заправити оливковою олією і бальзамічним оцтом, в пропорції один до трьох, акуратно перемішати.

Круглу плоску тарілку змастити соєвим соусом і оливковою олією, посолити, поперчити, вичавити лимонний сік.

Заморожену яловичу вирізку нарізати дуже тонкими кружальцями і викласти на підготовлену тарілку в один шар.

Зверху на яловичу вирізку, в центр тарілки викласти листя руколи.

Прикрасити сиром Пармезан і тонкими скибочками печериць.

Приємного апетиту!

_0.3MB/0.00368 sec