Home » Поради » РЕЦЕПТ “Нутеллою” в домашніх умовах : покрокове приготування страви, справжній рецепт, фото : Кулінарні рецепти : KakProsto. ru: як просто зробити все

РЕЦЕПТ “Нутеллою” в домашніх умовах : покрокове приготування страви, справжній рецепт, фото : Кулінарні рецепти : KakProsto. ru: як просто зробити все Рецепт “Нутеллою” в домашніх умовах Приготування «Нутеллою» в домашніх умовах

Фірма Ferrero випускає шоколадно-горіхову пасту «Нутелла» з 1964 року. Спочатку в складі пасти було арахісове масло, дуже популярне за кордоном. Але, можливо, тому що арахісове масло викликає у багатьох алергію, чи з якоїсь іншої причини виробники замінили його згодом пальмовою.

Зручно використовувати готову пасту для того, щоб приготувати десерт, або ж начинити нею млинці, тістечка, прикрасити торт.

Пасту «Нутелла» можна зробити самим в домашніх умовах, проте для цього не обов’язково шукати пальмове масло, можна використовувати звичайне вершкове. В оригінальному рецепті до складу пасти входять лісові горіхи, але підійдуть і арахіс, і волоські горіхи. Домашня паста буде смачніше і корисніше промислового продукту – без консервантів, барвників та інших добавок.

Пасту «Нутелла» не рекомендується вживати людям з алергією на горіхи або молоко. Це жирний, калорійний продукт з великим вмістом цукру, тому його небажано їсти у великій кількості дітям і людям з надмірною вагою.

Перед тим як приготувати пасту «Нутелла», потрібно очистити ядра лісових горіхів від лушпиння, а потім подрібнити їх у блендері або орехомолке. Якщо використовувати арахіс або волоські горіхи, їх рекомендується попередньо обсмажити в духовці.

D Домашній рецепт приготування «Нутеллою»

Інгредієнти:

– 4 склянки молока;

– 4 склянки цукрового піску;

– 3-4 столових ложки подрібнених горіхів;

– 4 столових ложки пшеничного борошна;

– 6 столових ложок темного какао-порошку;

– 250 г вершкового масла;

– 0,5 чайної ложки солі.

Потім потрібно додати до вмісту каструльки подрібнені горішки і масло, посолити і перемішати. Варити «нутеллу» слід на повільному вогні, не забуваючи перемішувати. Готову шоколадно-горіхову пасту остудити, перекласти в баночку з кришкою і зберігати в холодильнику.

За цим рецептом паста виходить однорідна, еластична, добре намазується на хліб, печиво, її також можна використовувати як начинку в кулінарних та кондитерських виробах.

Також знайшли:

  • нутелла без горішків
  • нутелла вдома рецепт без горішків

_0.3MB/0.00385 sec