Home » Поради » Морозиво в домашніх умовах (кращі рецепти)

Морозиво в домашніх умовах (кращі рецепти) Морозиво в домашніх умовах (кращі рецепти)

Русский хіт, який порвав YouTube!

Ви хочете приготувати морозиво в домашніх умовах? Це дуже просто! Ми зібрали найкращі рецепти для приготування смачного морозива.

Ласунам ми пропонуємо приготувати: полуничне морозиво, шоколадне морозиво. морозиво з хрустким горішком і кленовим сиропом, а також морозиво з бананом і звичайне ванільне.

Інгредієнти дуже прості, і ми думаємо, що у кожного вони знайдуться на кухні. Адже будь-яка господиня тримає в холодильнику молоко, вершки. Ну а влітку різноманітність фруктів зашкалює, і ви зможете сміливо експериментувати зі смаком цього десерту хоч щодня.

Рецепт смачного полуничного морозива

Інгредієнти:

3 яєчних жовтки

(250 мл) молока

(250 мл) вершків

(100г) цукру

2 чашки полуниці

1 чайна ложка ванільною есенції

Ну що тепер починаємо готувати ласощі! Візьміть полуниці і змішайте з половиною цукру. Тобто 2 чашки полуниці і 50г цукру висипаємо в миску. Ставимо на час в холодильник.

В окремій каструлі змішуємо жовтки з молоком і цукром, що. Потім ставимо каструльку на плиту середній вогонь і, не доводячи до кипіння, помішує, поки маса не стане однорідною. Цукор повинен повністю розчинитися.

Переливаємо суміш в окрему миску і даємо охолонути до кімнатної температури. Після охолодження ставимо її в морозильну камеру холодильника приблизно на 2 – 3 години, не забуваючи при цьому помішувати морозиво кожні 20 хвилин. Помішування позбавить нас від маленьких шматочків льоду в морозиві.

Після охолодження, додаємо вершки і ванільну есенцію, а потім викладаємо з холодильника залишилася полуничку з цукром. Викладаємо все красиво зверху і. приємного апетиту.

Рецепт шоколадного морозива

Склад:

(250 мл) молока

(250 мл) вершків

(75 гр) цукру

(125 гр) гіркого шоколаду (тертий)

Беремо мисочку і поміщаємо туди молоко і цукор. Ставимо цю суміш на повільний вогонь і помішувати. Обов’язково потрібно повністю розчинити цукор. Коли цукор повністю розчинився, знімаємо миску і охолоджуємо до кімнатної температури. Потім поміщаємо суміш у холодильник, при цьому додавши туди вершки.

Не забувайте помішувати морозиво і, коли воно почне згущуватися, додайте тертий шоколад. Все, ласощі готове.

Рецепт морозива з хрустким горіхом і кленовим сиропом

Інгредієнти:

(100г) волоського горіха (невеликі шматочки)

(50г) масла

2 столові ложки коричневого цукру

2 столові ложки кленового сиропу

(375 мл) молока

(375 мл) вершків

Спочатку готуємо горіхи з хрусткою скоринкою. Для цього беремо сковорідку і на повільному вогні розтоплюємо масло, потім додаємо горіхи, обсмажуючи їх 1-2 хвилини. Посипаємо цукром горіхи і продовжуємо обсмажувати їх на повільному вогні. Через 3-4 хвилин горіхи будуть покриті хрусткою скоринкою. Горіхи охолодіть до кімнатної температури.

В окрему миску налийте молоко, додайте вершки і смажені волоські горіхи. Потім, помішуючи, додайте кленовий сироп. Суміш помістіть в холодильник.

П. С. Не пережарьте волоські горіхи, інакше вони будуть гіркими.

Рецепт бананового морозива

Склад:

(375 мл) молока

Це напевно самий просто рецепт морозива. Перемішуємо банани в пюре. Потім наливаємо молоко і вершки в миску, додаємо також цукор. На повільному вогні помішувати, не доводячи до кипіння. Потім охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо бананове пюре.

Приготовану суміш ставимо в морозильну камеру на 2 години.

5 яєчних жовтків

(500 мл) молока

(250 мл) вершків

1/2 склянки меду

1 чайна ложка ванільною есенції

Поставте в морозильну камеру холодильника на пару годин і можете потім сміливо пригощати гостей.

Ванільне морозиво

Склад:

4 яєчних жовтки

(250 мл) молока

(250 мл) вершків

(100г) цукру або цукрової пудри

1 щіпка ванілі

Налийте молоко в миску, поступово доведіть до точки кипіння, але не дозволяйте йому кипіти. Додайте в молоко ваніль і залиште настоюватися протягом 20 хвилин.

Потім у мисці збийте і змішайте яєчні жовтки і цукор до однорідної маси, час збивання 20 хвилин. Налийте молоко і вершки в щойно збиті яєчні жовтки і цукор, не забуваючи помішувати. Вилийте суміш назад в каструлю і злегка потримайте на вогні, поки крем загусне.

Коли ви побачите плівку, пора знімати каструлю з вогню. Дайте їй охолонути. Далі поставте її в холодильник. Через пару годин можете виймати дуже смачне ванільне морозиво.

Обов’язково напишіть, яке морозиво вам довелося найбільше до смаку!

Також знайшли:

  • рецепт полуничного морозива
  • Детальни сецепти Морозива в домашних умовах
  • морозиво полунично бананове на молоці рецепт
  • морозиво шоколадне з 0 500 мл молока але без вершків
  • як зробити домашне морозиво з смачним покриттям

_0.3MB/0.04659 sec