Home » Поради » Ефективна дієта на овочевих і грибних супах » Жіночий журнал WhereWoman. ru

Ефективна дієта на овочевих і грибних супах » Жіночий журнал WhereWoman. ru Ефективна дієта на овочевих і грибних супах

В кінці серпня і у вересні починається сезон грибів, гарбуза, моркви і журавлини, які є основними інгредієнтами для дуже ефективною суповий дієти. Ми розповімо про головні принципи цієї системи харчування.

Це дуже ефективна система харчування, розрахована на один місяць. Якщо дотримуватися всіх правил, то за місяць можна скинути до семи кілограмів, не голодуючи і не обмежуючи себе у розмірі порцій. Дієта практично не має протипоказань і корисна для будь-якої людини. Протягом місяця не дозволяється вживати фастфуд, солодкі страви, хлібобулочні вироби і напівфабрикати.

Суть дієти дуже проста: протягом місяця на обід і вечерю ви готуєте тільки супи. На сніданок необхідно з’їдати велику порцію омлету з трьох яєць або 150 грамів сиру, в обід і на вечерю – будь-який з чотирьох запропонованих нижче супів, а на полудень – будь-який фрукт. Також допускається другий сніданок – 200 мілілітрів кефіру. Ваш щоденний раціон не повинен перевищувати 1200 калорій, а якщо врахувати, що в одній порції супів міститься не більше 150 калорій, то ви можете собі дозволити навіть пару тарілок супу в обід і на вечерю! Однак вечеряти потрібно не пізніше, ніж за чотири години до сну. Ми пропонуємо чотири варіанти дуже корисних дієтичних супів.

Овочевий суп з фрикадельками

На чотири порції (в одній 120 калорій) візьміть: чорний перець, 300 грамів курячого фаршу, одну моркву, пучок петрушки, одне яйце, два солодких перцю, склянку свіжого горошку, сіль. Подрібніть петрушку, перемішайте фарш з яйцем, петрушкою, поперчіть і посоліть. Зробіть маленькі фрикадельки. Доведіть до кипіння 1.5 літра води, покладіть в неї фрикадельки і проваріть двадцять хвилин. За смаком підсолити воду. Солодкий перець і моркву почистіть, наріжте маленькими кубиками, викладіть в суп, потім додайте зелений горошок і залиште на повільному вогні ще на двадцять хвилин.

Морковно-гарбузовий суп

На чотири порції (в одній 150 калорій) візьміть: 500 грамів гарбуза, по щіпці коріандру, імбиру, шафрану і солі, дві великі моркви. Гарбуз і моркву очистіть, крупно наріжте, шматочки овочів перекладіть у форму для запікання, залийте злегка підсоленою водою. Посипте спеціями. Залити овочі водою потрібно так, щоб вона ледь покривала їх. Накрийте гарбуз і моркву фольгою, запікайте до м’якості. Пропустіть злегка остиглі овочі через сито або збийте блендером. У тарілку з супом можна додати маленьку ложку сметани і зелень.

Яловичий суп з грибами

На чотири порції (в одній 150 калорій) візьміть: 100 грамів грибів, чорний перець, пучок кропу, 200 грамів пісної яловичини, одну цибулину і 2 стебла селери. Залийте 1,5 літрами води шматок яловичини, покладіть очищену головку цибулі і проваріть 1:00. Наприкінці варіння поперчіть і підсолити бульйон, вийміть цибулину, дістаньте м’ясо, остудіть його і дрібно наріжте. Промийте гриби, подрібніть і викладіть в бульйон. Варіть рівно півгодини, потім наріжте стебла селери тонкою соломкою, додайте в суп і покришите в нього кріп, додайте шматочки яловичини і продовжуйте варити ще сім хвилин.

Гарбузовий суп з журавлиною

На чотири порції (в одній 130 калорій) візьміть: рослинна олія, 500 грамів очищеної гарбуза, сіль, дві цибулини, лавровий лист, 100 грамів свіжої або замороженої журавлини, дві горошини запашного перцю. Наріжте цибулю кубиками і обсмажте в рослинному маслі, гарбуз наріжте маленькими кубиками і викладіть в каструлю. Додайте в каструлю запашний перець, цибулю і лавровий лист, залийте гарячою водою так, щоб вона злегка прикривала гарбуз. Варіть суп двадцять хвилин, поки гарбуз не стане м’якою. Підсоліть за смаком, зніміть суп з вогню, подрібніть його в блендері, а перед подачею додайте журавлину.

© WhereWoman. ru. Використання тексту матеріалу можливо при наявності прямого посилання.

суповий, ефективної, дуже, інгредієнтами, дієти, Ми розповімо, живлення, системи, принципах, про головні, основними, є, сезон, починається, і у вересні, серпня, грибів, гарбуза, які, та журавлини